Yritystietoa

Yrityksenä Lasi Nygård on ehtinyt nähdä jo neljältä eri vuosikymmeneltä lasialan elämää. Samalla olemme kasvattaneet omaa tietotaitoa ja omavaraista tuotantoa. Niinsanotun perinteisen ikkunahuollon lisäksi suurin osa tuotannostamme perustuu uusien lasituotteiden kehittelyyn ja valmistukseen. Tuotantotilamme sijaitsevat Ylivieskassa Niemelänkylällä.

Yrityksemme korkea omavaraisuusaste, niin materiaaleissa kuin työstökonekannassa, on mahdollistanut jo pitkään vakaan kasvun, sekä laatu- että hintakilpailukyvyn. Myös erikoistuotteissa (esim. karkaistut- ja laminoidut turvalasit, palonsuojalasit…) suorat ja tarkoin valitut tehdaskontaktimme tukevat kilpailukykyämme.

Viime vuosina olemme vahvistaneet tuotantoamme mm. Suomen mittakaavassa lähes ainutlaatuisella 5-akselisella CNC työstökeskuksella. Tämä mahdollistaa tehokkaan sarjatuotannon sekä lähes vain mielikuvituksen rajoittamat uniikit lasimuodot ja -työstöt.

Palvelemme Teitä pienimmästä mahdollisesta lasiongelmasta aina suuriin rakennusteollisuuden lasitarpeisiin asti. Toimialueenamme on koko Suomi.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
LASI NYGÅRD

Tutustu mitä tuotteita ja palveluita yrityksemme tarjoaa tai ota suoraan yhteyttä meihin!