Fasettihionta

Taustamaalattu musta lasi jossa 45-asteen hionta - backpainted black float glass with 45 degree bevel www.lasihuolto.com Fasetti fasetin paalla. Lasissa kaksi fasettia 20- ja 50- asteen kulmissa. Glass with double bevel. Bevels on 20- and 50 degree angles. www.lasihuolto.com 20mm levea fasettihionta pronssilasissa - 20mm wide bevel on antisun bronze glass www.lasihuolto.com

Fasettihionnalla ulkonäköä sisustuslaseihin ja -peileihin

Fasettihionnalla tarkoitetaan lasin pintaan reunan mukaisesti tehtävää pintahiontaa, minkä leveys on yleisimmin väliltä 5-25mm, joskus jopa 60mm.

Fasettihionta voidaan tehdä myös jyrkkään kulmaan, esim. 45-astetta, jolla saadaan lasin reuna näyttämään siltä kuin se olisi kääntynyt sisäänpäin.

Lähes kaikki lasit ja peilit voidaan fasettihioa. Fasettihiottava kappale voi olla muodoltaan suorakulmainen, kulmista pyöristetty, pyöreä, ellipsi, ynnä muita säännöllisiä ja epäsäännöllisiä muotoja. Fasettihiontoja voidaan tehdä myös sisäänpäin kääntyneisiin kulmiin tai kaariin, sekä keskellä lasia oleviin reikiin ja työstöihin.

Kirkas peili, kulmissa 50mm pyoristykset ja pinnassa 25mm fasettihionta. Clear mirror, corners R50, surface 25mm bevel

Innostuitko? Kysy lisää, ota yhteyttä!