Pitkän linjan lasituottajat

kaiverrettu kirkas peili kirjoitusta peilissä engraved clear mirror text on mirror glass cnc processed www.lasihuolto.com Finland Ylivieska Oulun lääni

Yrityksenä Lasi Nygård on ehtinyt nähdä lasialan elämää jo viideltä eri vuosikymmeneltä. Samalla olemme kasvattaneet omaa tietotaitoa ja omavaraista tuotantoa. Niinsanotun perinteisen ikkunahuollon lisäksi suurin osa toiminnastamme perustuukin uusien lasituotteiden kehittelyyn ja valmistukseen. Tuotantotilamme sijaitsevat Ylivieskassa Niemelänkylällä.

Yrityksemme korkea omavaraisuusaste, niin materiaaleissa kuin työstökonekannassa, on mahdollistanut jo pitkään vakaan kasvun, sekä laatu- että hintakilpailukyvyn. Myös erikoistuotteissa (esim. karkaistut- ja laminoidut turvalasit, palonsuojalasit…) suorat ja tarkoin valitut tehdaskontaktimme tukevat kilpailukykyämme.

Viime vuosina olemme vahvistaneet tuotantoamme mm. Suomen mittakaavassa lähes ainutlaatuisella 5-akselisella CNC-työstökeskuksella. Koneen nopeus mahdollistaa tehokkaan sarjatuotannon sekä monipuolisuus lähes vain mielikuvituksen rajoittamat uniikit lasimuodot ja -työstöt.

Automaattinen leikkuusuunnitelma

Lasin optimointi www_lasihuolto_com Lasihuolto Nygard

UUTTA

Uuden kokeilemisesta ja uudesta teknologiasta innostuneena, käsityön osaamisen suurta arvokkuutta unohtamatta, päätimme viedä tuotantomme nopeuden, tarkkuuden ja ekologisuuden aivan uudelle tasolle – alkuvuodesta otimme käyttöön maailman nopeimman sarjavalmisteisen automaattisen ja täysin tietokoneohjatun lasileikkuupöydän ohjelmistojärjestelmineen.

Järjestelmässä ohjelmistoautomaatio esimerkiksi huolehtii itsenäisesti siitä, että tilaukset leikataan aina parhaassa mahdollisessa järjestyksessä, lasin muoto huomioonottaen, jotta lasinleikkuusta koituva hukkajäte olisi aina minimaalinen.

Esimerkkinä nopeudesta, mittasimme 80 kpl työaihion leikkaamiseen kuluvaa aikaa. Voimakas leikkuupään yli 1 G:n suuruinen kiihtyvyys maksiminopeuteen tuotti mieluisan tuloksen – 33 sekuntia.

Palvelemme Teitä pienimmästä mahdollisesta lasiongelmasta aina suuriin teollisuuden lasitarpeisiin asti. Lasituotteiden myynnissä toimialueemme on koko Suomi.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
LASI NYGÅRD

Ota yhteyttä! Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta tuotteistamme, palvelemme Teitä mielellämme.

lasipukki1